McVities Biscuiți
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones McVities ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 232 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {alias biscuiți cu aromă de fasole de vanilie, nucșoară și rozmarin}, Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, și Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, bateți ușor împreună ouăle și smântâna grea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, făina integrală de grâu, zahărul, sarea și praful de copt. Tăiați untul rece în bucăți de 1/4 inch. Folosiți un bătător electric sau un tăietor de patiserie pentru a amesteca untul în amestecul de făină până când untul este încorporat și aproximativ dimensiunea mazării.
Bateți în amestecul de ouă. Bate în miere. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.
Rulați aluatul în grosime de 1/2 inch. Folosiți un tăietor de biscuiți de 3 inci pentru a tăia scones.
Așezați pe foaia de copt și coaceți până se umflă și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. În timp ce scones se răcesc, faceți glazură.
Faceți glazură de ciocolată: topiți untul și ciocolata într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă smântâna grea. În timp ce glazura este încă caldă, se întinde pe biscuiți.