Pui sub cărămidă
Puiul sub o cărămidă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 475 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, rozmarin, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Cărămidă, Pui Sub Cărămidă, și Pui la grătar sub o cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți coloana vertebrală din pui folosind foarfece de bucătărie.
Combinați maioneza și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați și întoarceți-vă la strat. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie.
Așezați 2 cărămizi învelite în folie rezistentă peste pui, apăsând în jos pentru a aplatiza. Gatiti 20 de minute;întoarceți puiul. Repoziționați cărămizi. Gatiti inca 20 de minute sau pana cand puiul este gata.
Scoateți pielea de la pui și tăiați-o în sferturi. Sculpta pui.
Se servește cu: Succotash de vară