Pui Spaniol Afumat
Rețeta de pui spaniol afumat ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii, piept de pui, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Puiul vânătorului spaniol afumat, Orez Spaniol Fierbinte Afumat, și Salată De Cartofi Spaniolă Afumată.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant. Se amestecă făina și ardeiul; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați bulion și roșii. Puneți puiul în tigaie; acoperi. Simmer 15 min. sau până când puiul este gata (165F).
Adăugați cremă de brânză răspândită; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se topește, amestecând frecvent. Se amestecă arpagicul.