Pui smucit la grătar cu sos de capotă Scotch și chutney de Mango

Pui smucit la grătar cu sos de capotă Scotch și chutney de Mango
Rețeta de pui la grătar cu sos de capotă Scotch și chutney de Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 866 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, chimen măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu capotă Scotch-sos de ierburi și pâine prăjită de ceapă, Trestie de zahăr Skewered scoici de mare cu Mango inimile de palmier Slaw și Scotch Bonnet sirop de trestie de zahăr, și Pui curry Jamaican și cartofi cu ardei iute Scotch Bonnet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender sau robot de bucătărie, ulei pur, ardei iute, scallions, cimbru, muștar uscat, sare și piper până la omogenizare. Aranjați puiul într-un vas mare de copt din sticlă și acoperiți pe toate părțile cu pastă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
În tigaie medie saut la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și saut, amestecând ocazional, până la translucid, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați mango și oțet și gătiți, amestecând frecvent, până când mango este fraged, aproximativ 3 minute. Se amestecă zahărul brun și ienibaharul și se fierbe ușor până când zahărul se topește și amestecul este ușor îngroșat și siropos, aproximativ 3 până la 5 minute. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
UmărUmăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Transferați chutney în vasul de servire și răciți la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele; stați înapoi pentru a lăsa vaporii iritanți să se disipeze, apoi lăsați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti carnea de pui
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Pregătiți grătarul pentru gătit: dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 4 până la 5 secunde. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Aranjați pieptul de pui pe grătar, cu pielea în jos. Grătiți, rotind o dată, până când sunt fierte, aproximativ 7 până la 9 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați sânii pe platou și acoperiți fiecare cu o lingură de chutney de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
6
Serviți, trecând chutney suplimentar și sos fierbinte pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12 lingurițe de pudră de usturoicârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12piept de pui dezosat, cu piele (cumpărați sâni cu OS și tăiați carnea din os)piept de pui dezosat, cu piele (cumpărați sâni cu OS și tăiați carnea din os)12 lingurițe de pudră de usturoizahăr brun (ambalat) zahăr brun (ambalat)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun (ambalat) zahăr brun (ambalat)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat12 lingurițe de pudră de usturoimuștar uscatmuștar uscat0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol0Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoicartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâie (de la aproximativ 1 var)suc proaspăt de lămâie (de la aproximativ 1 var)1lingura. otet de vin rosumango copt, dar ferm, curățat, fără sâmburi și tăiat în zaruri de 1/2 inch (aproximativ 1 cană)mango copt, dar ferm, curățat, fără sâmburi și tăiat în zaruri de 1/2 inch (aproximativ 1 cană)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgalben deli muștar, cum ar fi Francezăgalben deli muștar, cum ar fi Franceză63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de portocale proaspăt stors (de la aproximativ 1 portocală)suc de portocale proaspăt stors (de la aproximativ 1 portocală)1miciceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmscallions, părți verzi și albe, tocate (aproximativscallions, părți verzi și albe, tocate (aproximativ5Scotch bonnet chiles cu semințe, tocate (purtați mănuși atunci când manipulați chiles)Scotch bonnet chiles cu semințe, tocate (purtați mănuși atunci când manipulați chiles)7Ardei iute Scotch bonnet cu semințe, cubulețe fin (purtați mănuși la manipularea ardeilor iute)Ardei iute Scotch bonnet cu semințe, cubulețe fin (purtați mănuși la manipularea ardeilor iute)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista