Pui Roșu Rocker Margarita

Pui Roșu Rocker Margarita
Puiul Red Rocker Margarita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 797 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi granulat, piept de pui, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kelly E pe Rocker Banane Foster, Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita, și Margarita Quesadilla de pui cu Margarita Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mediu de amestecare adăugați jalapenos, coriandru, tequila, usturoi, fulgi de chili roșu, chimen, oregano, suc de lămâie și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
TequilaTequila
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați pieptul de pui și ardeiul gras roșu în punga de galon resigilabilă și turnați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Piept De PuiPiept De Pui
MarinadaMarinada
3
Lăsați la marinat la frigider timp de 4 până la 8 ore.
4
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți puiul din marinată și adăugați puiul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Într-un bol mic de amestecare adăugați făină, rămânând 1 linguriță de sare și usturoiul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Încălziți uleiul de canola la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
8
Scoateți ardeii grași din marinată și dragați în făină și prăjiți până când sunt crocanți. Când ați terminat de scurgere pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Gatiti bine puiul pe ambele parti, scoateti-l de pe foc si acoperiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Lăsați să stea 5 minute
11
Scoateți puiul din os și tăiați subțire sau tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
12
Pâine prăjită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
13
Întindeți maioneza uniform printre rulouri și apoi stivuiți uniform cu varza, ceapa, pieptul de pui, ardeii prăjiți și acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MaionezăMaioneză
VarzăVarză
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista