Pui prăjit ușor și crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit ușor și crocant. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 798 calorii, 43G de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați condimente de pasăre, pui, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pui Ușor Prăjit La Cuptor, Pui Prăjit Crocant, și Pui Prăjit Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare se amestecă împreună zară, sos fierbinte și sare și piper, dupa gust.
Adăugați părțile de pui și întoarceți-le pentru a acoperi complet. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute până la 2 ore.
Într-o tigaie adâncă cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare la 350 de grade F.
Puneți făina într-un vas de copt superficial sau o farfurie de plăcintă, amestecați bicarbonatul de sodiu, condimentele de pasăre, piperul de cayenne și sarea și piperul, după gust.
Lucrând în 2 loturi, scuturați excesul de zară și puneți bucățile de pui în amestec de făină, acoperind bine. Adăugați-le cu grijă, în loturi, în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc la exterior și fierte, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită.
Transferați pe o foaie de copt cu un suport și coaceți la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și transferați într-un platou de servire pentru a servi.