Pui prăjit la tigaie cu sparanghel și Shiitakes

Pui prăjit la tigaie cu sparanghel și Shiitakes
Puiul prăjit cu sparanghel și Shiitakes este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit, O tigaie pui de lamaie cu sparanghel, și Foaie tigaie de pui cu Caponata de vinete prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu antiaderentă) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați piept de pui, cu partea de sus în jos și gătiți până devin aurii, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
4
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șalota este moale și translucidă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion de pui, crenguțe de cimbru, ciuperci, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei și gătește până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
6
Puneți sparanghelul peste pui, apoi acoperiți tigaia și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica) și sparanghelul este fraged (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Condimentați amestecul de sparanghel-shiitake-stoc cu sare și piper după gust. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste puțin adânci, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și puneți sosul peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se ornează cu cimbru tocat și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CimbruCimbru

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista