Pui Prăjit La Foc De Tabără

Foc de tabara pan-prăjită de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.41 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de piept de pui, căței de usturoi, suc de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Foaie de pui tigaie cu Caponata vinete prăjite, și Buzunare De Foc De Tabără Prăjite.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui într-o pungă mare de congelator din plastic.
Adăugați sosul de soia, uleiul de arahide, sucul de lămâie, ghimbirul și usturoiul. Sigilați punga și agitați-o bine pentru a combina ingredientele. Marinați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte. Puteți pune punga în congelator unde se va păstra până la 6 luni. Când sunteți gata să gătiți puiul, scoateți-l din congelator și dezghețați-l peste noapte la frigider.
Încălziți o tigaie din fontă bine condimentată, o tigaie antiaderentă sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată și scuturați orice exces; condimentează cu sare și piper. Gatiti pieptul de pui pana se face, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Feliați și serviți deasupra ciupercii abundente Shiitake și supa Miso.