Pui Prăjit La Cuptor Chipotle

Pui Prăjit La Cuptor Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit la cuptor Chipotle. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 600 de calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle în adobo, tobe de pui, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Chili Chipotle Prăjit La Cuptor, Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, și Ingredientul Secret (Chipotle): coaste de cuptor pentru grătar Chipotle.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista