Pui Prăjit De Două Ori

Pui Prăjit De Două Ori
Friptura de pui ori două ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.52 pe portie. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci precum buton, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt În spatele vremurilor, NY Times Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Vegetarian Times' Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă puii cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitățile cu sare și piper. Într-un castron mare combinați ceapa, lămâia, usturoiul, 1 cimbru de cimbru, frunzele de dafin și 3 linguri de ulei de măsline; condimentează-l cu sare și piper și amestecă-l bine. Umpleți fiecare pasăre cu jumătate din amestec. Folosind 2 (3 picioare) bucăți de sfoară de bucătărie, legați fiecare pui: trageți vârfurile aripilor între aripi și corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți punctul de mijloc al firului sub pui, aduceți capetele în sus și în jurul aripilor și trageți-le strâns de corp. Aduceți capetele firului sub picioare, înfășurați șirul în jurul lor, trageți picioarele împreună și legați-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Așezați pieptul de pui în sus într-o tigaie, stropiți peste puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Aruncați ciupercile în jurul puiului, împrăștiați peste cimbrul rămas, stropiți peste mai mult ulei de măsline și condimentați totul cu sare și piper. Prăjiți puii timp de 1 până la 1 1/2 ore; ungeți-le cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru citește 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele ar trebui să se miște ușor în prize.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți puii din tigaie, acoperiți-i cu folie și lăsați-i să stea 10 minute să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți 1 pui cu ciupercile prăjite și sucurile de tigaie. Refrigerați celălalt pui pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista