Pui Prăjit De Două Ori

Pui Prăjit De Două Ori
Friptura de pui ori două ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.52 pe portie. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci precum buton, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt În spatele vremurilor, NY Times Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Vegetarian Times' Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă puii cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitățile cu sare și piper. Într-un castron mare combinați ceapa, lămâia, usturoiul, 1 cimbru de cimbru, frunzele de dafin și 3 linguri de ulei de măsline; condimentează-l cu sare și piper și amestecă-l bine. Umpleți fiecare pasăre cu jumătate din amestec. Folosind 2 (3 picioare) bucăți de sfoară de bucătărie, legați fiecare pui: trageți vârfurile aripilor între aripi și corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți punctul de mijloc al firului sub pui, aduceți capetele în sus și în jurul aripilor și trageți-le strâns de corp. Aduceți capetele firului sub picioare, înfășurați șirul în jurul lor, trageți picioarele împreună și legați-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați pieptul de pui în sus într-o tigaie, stropiți peste puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Aruncați ciupercile în jurul puiului, împrăștiați peste cimbrul rămas, stropiți peste mai mult ulei de măsline și condimentați totul cu sare și piper. Prăjiți puii timp de 1 până la 1 1/2 ore; ungeți-le cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru citește 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele ar trebui să se miște ușor în prize.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți puii din tigaie, acoperiți-i cu folie și lăsați-i să stea 10 minute să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți 1 pui cu ciupercile prăjite și sucurile de tigaie. Refrigerați celălalt pui pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista