Friptura de pui ori două ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.52 pe portie. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci precum buton, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt În spatele vremurilor, NY Times Plăcintă Cu Nuci Pecan, și Vegetarian Times' Snickerdoodles.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă puii cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitățile cu sare și piper. Într-un castron mare combinați ceapa, lămâia, usturoiul, 1 cimbru de cimbru, frunzele de dafin și 3 linguri de ulei de măsline; condimentează-l cu sare și piper și amestecă-l bine. Umpleți fiecare pasăre cu jumătate din amestec. Folosind 2 (3 picioare) bucăți de sfoară de bucătărie, legați fiecare pui: trageți vârfurile aripilor între aripi și corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți punctul de mijloc al firului sub pui, aduceți capetele în sus și în jurul aripilor și trageți-le strâns de corp. Aduceți capetele firului sub picioare, înfășurați șirul în jurul lor, trageți picioarele împreună și legați-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Așezați pieptul de pui în sus într-o tigaie, stropiți peste puțin ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Aruncați ciupercile în jurul puiului, împrăștiați peste cimbrul rămas, stropiți peste mai mult ulei de măsline și condimentați totul cu sare și piper. Prăjiți puii timp de 1 până la 1 1/2 ore; ungeți-le cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru citește 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele ar trebui să se miște ușor în prize.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți puii din tigaie, acoperiți-i cu folie și lăsați-i să stea 10 minute să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți 1 pui cu ciupercile prăjite și sucurile de tigaie. Refrigerați celălalt pui pentru o altă masă.