Pui prăjit de bază
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Basic Roasted Chicken. Pentru 4,72 USD per porție, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1432 de calorii, 114 g de proteine și 103 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, pui, sare kosher și piper proaspăt spart și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 77%, ceea ce este bun. Curcanul prăjit de bază, muschiul de porc prăjit de bază (3 puncte Ww) și muschiul de porc prăjit de bază (3 puncte Ww) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Presărați generos interiorul puilor cu sare și piper. Umpleți fiecare pasăre cu 3 crenguțe de cimbru, 2 căței de usturoi, dafin, ceapă și lămâie. Pe măsură ce puii se gătesc, acest lucru îi va ajuta să-i mențină umezi și, de asemenea, să aromeze pasărea din interior.
Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele fiecărei păsări, apoi puneți vârfurile aripilor sub fiecare corp, astfel încât să se gătească uniform.
Așezați păsările pe un grătar peste o tavă de prăjire apoi stropiți-le cu sare și piper.
Se da la cuptor si se coace 15 minute. Apoi reduceți temperatura la 375 de grade F și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în articulația dintre picior și coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră în plus. Când puiul este gata, pielea va fi crocantă și aurie, iar sucul puiului va curge limpede.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.