Pui prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă

Pui prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă
Puiul prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 804 calorii, 53G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Usturoi ierburi cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, Mere, ceapă și morcovi prăjiți cu ierburi, și Morcovi prăjiți cu usturoi și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Ridicați aripile în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Combinați câte 1 linguriță de rozmarin, salvie și cimbru, 1/4 linguriță de sare și piper, 1 linguriță de ulei și usturoi tocat. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și coapse introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. Frecați 1 1/2 lingurițe amestec de plante în cavitatea corpului. Frecați jumătate din amestecul de plante rămas sub piele. Frecați amestecul de plante rămas și 2 lingurițe de ulei uniform pe piele. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
CarneCarne
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, combinați cartofii, morcovii, ceapa și căței de usturoi înjumătățiți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați rozmarinul rămas, salvie, cimbru, sare, piper și uleiul rămas; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați legume în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți încă 15 minute. Se amestecă legumele. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți 40 de minute sau până când un termometru introdus în coapsa de pui înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
12
Serviți puiul cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista