Pui prăjit cu unt de ierburi, ceapă și usturoi

Pui prăjit cu unt de ierburi, ceapă și usturoi
Friptura de pui cu unt de ierburi, ceapă și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1500 calorii, 102G de proteine, și 110g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, semințe de fenicul, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, Pui prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă, și Pui prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul, ierburile tocate, semințele de fenicul și 1/2 linguriță sare grosieră în castron; se amestecă bine. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare GrosierăSare Grosieră
UntUnt
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Presărați cavitatea principală de pui cu sare și piper; umpleți cu crenguțe de ierburi. Începând de la capătul gâtului, glisați degetele sub pielea pieptului și partea superioară a picioarelor, slăbind pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Întindeți 3 linguri de unt de plante sub piele pe piept și carnea superioară a piciorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CarneCarne
5
Așezați puiul pe raft într-o tigaie mare de prăjire; legați picioarele împreună pentru a ține forma. Împrăștiați ceapa în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Periați puiul și ceapa cu 2 linguri de unt de plante; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
CeapăCeapă
7
Pui fript 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
8
Scoateți tigaia din cuptor. Împrăștiați căței de usturoi în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Periați puiul, ceapa și usturoiul cu 1 lingură de unt de plante. Friptură de pui și legume 30 de minute. Rezervați 1 lingură de unt de plante pentru sos; periați restul pe pui și legume. Continuați să prăjiți până când puiul este auriu și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri F, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Introduceți lingura de lemn în cavitatea principală; înclinați puiul astfel încât sucurile să se scurgă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Transferați puiul pe platou; înconjoară cu ceapă și usturoi. Cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Setați tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Adăugați bulion și vin; aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
13
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Scoateți grăsimea; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
14
Se toarnă sucuri în cratiță medie. Se amestecă rezervat 1 lingură de unt de plante și făină într-un castron mic pentru a netezi pasta. Aduceți sucurile de tigaie la foc mic; bateți în pastă. Sosul se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
15
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista