Pui prăjit cu umplutură de orez sălbatic

Pui prăjit cu umplutură de orez sălbatic
Friptura de pui cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 873 calorii, 57G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica prăjire pui, piper, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Pui prăjit cu umplutură de orez, și Pui Prăjit Cu Unt Cu Umplutură De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați orez și usturoi în tigaie; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este aproape fraged. Se amestecă smochinele, nucile și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe sâni și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, unt și ingredientele rămase într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și peste sâni și copane. Amestec de orez în cavitatea de pui. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Tăiați puiul și serviți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista