Pan tocită de pui cu sos de rosii prajite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 939 calorii, 66g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oregano, jumătăți de roșii prăjite, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Pan-tocită Grouper cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe. Reglați raftul superior la aproximativ 6 inci de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați roșiile în jumătate și puneți-le pe o foaie de copt, tăiate-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți peste 1 lingură de ulei de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Așezați sub broiler și gătiți până când roșiile sunt moi și încep să se rumenească în jurul marginilor, 6 până la 8 minute. Rezervați 4 jumătăți pentru rețeta rotundă 2 tocană Franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
În timp ce roșiile se gătesc, scoateți carnea de sân din os. Feliați fiecare piesă pe orizontală pentru a obține 4 bucăți mari și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați bucățile de pui cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute. Întoarceți-le și rumeniți cealaltă parte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Scoateți puiul din tigaie, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Puneți aceeași tigaie la foc mediu, adăugați bulionul de pui și, folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul și oregano și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați roșiile și sucurile lor din foaia de copt. Împărțiți roșiile cu o lingură de lemn sau o mașină de tocat cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Creveți Sotați
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
11
Adăugați untul și lăsați să gătească până se topește untul, aproximativ 2 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper. Întoarceți bucățile de pui în tigaie împreună cu orice sucuri acumulate. Gatiti inca 2 minute pentru a incalzi puiul si amestecati aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Când este fierbinte, adăugați bucățile de cârnați și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mediu și adăugați roșiile rezervate, fasolea rezervată și bulionul de pui. Gatiti pana cand totul este fierbinte si barbotare, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Între timp, într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați pesmetul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
15
Pentru a servi, împărțiți cârnații și fasolea în 2 boluri și lingurați pesmetul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, lucrand in loturi, pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu o pungă de hârtie maro sau prosoape de hârtie. Se toacă în bucăți de 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
18
Scoateți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină din tigaie și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 1 minut, având grijă să nu lăsați usturoiul să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
21
Adăugați roșiile și fasolea și gătiți până când fasolea se încălzește, aproximativ 2 minute. Se amestecă slănina și pătrunjelul. Rezervați 1 1/2 căni pentru rețeta rotundă 2 tocană de fasole franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă