Pui prăjit cu pere, șalotă și nuci

Pui prăjit cu pere, șalotă și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript cu pere, șalotă și nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, apă, jumătăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de nucă, puteți urma acest fel principal cu Tort De Șifon Cu Nucă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete crocante de pui cu pere, șalotă și spanac ofilit, Pui Fript Cu Boia De Ardei Și Șalotă, și Pui Prăjit Cu Șalotă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Așezați 2 căței de usturoi zdrobiți, crenguțe de rozmarin și lămâie în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
RozmarinRozmarin
LămâieLămâie
4
Combinați rozmarinul tocat, 3/4 linguriță de sare și uleiul de măsline. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de ulei sub piele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Legați picioarele împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Așezați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți la 425 timp de 25 de minute. Aranjați șalotele și perele în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați bulion în tigaie; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 30 de minute. Se amestecă perele și șalotele; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Adăugați nuci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 20 de minute.
12
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
13
Se toarnă picături din tigaie în pungă; adăugați 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
15
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea rămasă. Întoarceți picăturile în tigaie și gătiți la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
16
Adăugați 1/4 linguriță rămasă sare, oțet, miere, suc și 1 cățel de usturoi tocat; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
MiereMiere
SucSuc
SareSare
17
Se ia de pe foc; se amestecă uleiul de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
18
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați pielea. Sculptați puiul; aranjați amestecul de pui și pere pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PerePere
19
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista