Pui prăjit cu fenicul și umplutură de ovăz
Friptura de pui cu fenicul și umplutura de ovăz este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 671 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ovăz obișnuit, sare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu umplutură de fenicul, Pui Prăjit Și Fenicul, și Pui prăjit cu umplutură de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Lăsați puiul să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Pentru a pregăti umplutura, gătiți ovăzul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute sau până când este ușor prăjită și parfumată, amestecând frecvent. Lingură într-un castron mediu.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și feniculul; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați amestecul de praz, bulionul și ingredientele rămase în ovăzul prăjit și amestecați bine pentru a combina. Lingura amestec într-un vas caserola de 1 litru acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.