Friptura de pui cu fenicul și umplutura de ovăz este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 671 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ovăz obișnuit, sare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu umplutură de fenicul, Pui Prăjit Și Fenicul, și Pui prăjit cu umplutură de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați puiul să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Pentru a pregăti umplutura, gătiți ovăzul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute sau până când este ușor prăjită și parfumată, amestecând frecvent. Lingură într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați prazul și feniculul; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Adăugați amestecul de praz, bulionul și ingredientele rămase în ovăzul prăjit și amestecați bine pentru a combina. Lingura amestec într-un vas caserola de 1 litru acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
10
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.