Pui prăjit cu brânză topită și sos

Pui prăjit cu brânză topită și sos
Puiul prăjit cu brânză topită și sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 696 calorii, 36g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcovi, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit cu brânză topită și sos, Sandwich Cu Friptură Înăbușită În Sos Cu Brânză Elvețiană Topită, și Cartofi prăjiți și ciuperci cu brânză Taleggio topită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru untul compus: într-un castron mic, adăugați oregano, cimbru, coajă de lămâie, unt și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru puiul fript: frecați Generos exteriorul puiului cu jumătate din untul compus, apoi umpleți cavitatea cu jumătate din oregano, cimbru, lămâie și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Pui PrăjitPui Prăjit
Pui întregPui întreg
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CeapăCeapă
LămâieLămâie
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați ceapa rămasă și morcovii și țelina în fundul unei tigaie. Folosiți restul de unt compus sub pielea pieptului și picioarelor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Unt AromatUnt Aromat
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Presară sare și piper peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Așezați puiul deasupra legumelor în tigaie. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 20 de minute. Apoi scoateți folia și prăjiți până când temperatura internă din partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F pe un termometru de citire instantanee, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe blatul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Odată odihnit, scoateți umplutura și aruncați-o. Tăiați puiul, ar trebui să producă aproximativ 4 căni de pui mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
9
Pentru sosul de tigaie: în tigaia de prăjire la foc mediu-mare, adăugați făina și amestecați pentru a combina cu sucurile de prăjire. Deglazați cu stocul și vinul alb. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui oricare dintre bucățile maro de pe fund. Se fierbe la foc mediu. Odată ce sosul de tigaie se reduce la jumătate, scoateți-l de pe foc. Finalizați condimentarea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Vin AlbVin Alb
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Lingura De LemnLingura De Lemn
10
Adăugați cuburile de unt rece în sos și învârtiți până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
11
Ridicați temperatura cuptorului la 425 de grade F. umpleți clătitele, pe rând, cu câte 2 linguri de pui și brânză Monterrey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Pui întregPui întreg
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Rulați o margine de crep peste umplutură, apoi introduceți părțile laterale și continuați să se rostogolească, astfel încât să fie cusută în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Așezați 5 până la 6 clătite într - un vas de copt de 8 pe 8 inci, cu partea cusăturii orientată în jos și acoperiți cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Se introduce la cuptor pentru a topi brânza, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor, transferați pe o farfurie și puneți sosul de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Bateți făina, laptele, untul topit, sarea și ouăle împreună, asigurându-vă că îndepărtați bucățile. Se lasă să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Puneți o tigaie antiaderentă sau creponată de 8 inci la foc mediu-mare și periați ușor cu untul rezervat. Lingurați 3 linguri de aluat în tigaie, înclinându-vă pentru a acoperi uniform. Gatiti pana se rumenesc si intoarceti, 25 pana la 35 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Transferați pe o farfurie, acoperind lejer cu un prosop de bucătărie și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista