Puiul prăjit cu brânză topită și sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 696 calorii, 36g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcovi, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit cu brânză topită și sos, Sandwich Cu Friptură Înăbușită În Sos Cu Brânză Elvețiană Topită, și Cartofi prăjiți și ciuperci cu brânză Taleggio topită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru untul compus: într-un castron mic, adăugați oregano, cimbru, coajă de lămâie, unt și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru puiul fript: frecați Generos exteriorul puiului cu jumătate din untul compus, apoi umpleți cavitatea cu jumătate din oregano, cimbru, lămâie și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Aromat
Pui Prăjit
Pui întreg
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă
Lămâie
Cimbru
Condimente Uscate Freca
4
Așezați ceapa rămasă și morcovii și țelina în fundul unei tigaie. Folosiți restul de unt compus sub pielea pieptului și picioarelor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Unt Aromat
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Presară sare și piper peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
6
Așezați puiul deasupra legumelor în tigaie. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 20 de minute. Apoi scoateți folia și prăjiți până când temperatura internă din partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F pe un termometru de citire instantanee, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe blatul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
8
Transferați puiul într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Odată odihnit, scoateți umplutura și aruncați-o. Tăiați puiul, ar trebui să producă aproximativ 4 căni de pui mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Umplutură
Pui întreg
9
Pentru sosul de tigaie: în tigaia de prăjire la foc mediu-mare, adăugați făina și amestecați pentru a combina cu sucurile de prăjire. Deglazați cu stocul și vinul alb. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui oricare dintre bucățile maro de pe fund. Se fierbe la foc mediu. Odată ce sosul de tigaie se reduce la jumătate, scoateți-l de pe foc. Finalizați condimentarea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vin Alb
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Lingura De Lemn
10
Adăugați cuburile de unt rece în sos și învârtiți până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
11
Ridicați temperatura cuptorului la 425 de grade F. umpleți clătitele, pe rând, cu câte 2 linguri de pui și brânză Monterrey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Pui întreg
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Rulați o margine de crep peste umplutură, apoi introduceți părțile laterale și continuați să se rostogolească, astfel încât să fie cusută în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
13
Așezați 5 până la 6 clătite într - un vas de copt de 8 pe 8 inci, cu partea cusăturii orientată în jos și acoperiți cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Se introduce la cuptor pentru a topi brânza, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din cuptor, transferați pe o farfurie și puneți sosul de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Cuptor
Tigaie
16
Bateți făina, laptele, untul topit, sarea și ouăle împreună, asigurându-vă că îndepărtați bucățile. Se lasă să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
17
Puneți o tigaie antiaderentă sau creponată de 8 inci la foc mediu-mare și periați ușor cu untul rezervat. Lingurați 3 linguri de aluat în tigaie, înclinându-vă pentru a acoperi uniform. Gatiti pana se rumenesc si intoarceti, 25 pana la 35 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Transferați pe o farfurie, acoperind lejer cu un prosop de bucătărie și păstrați-l cald.