Pui Prăjit
Puiul prăjit este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 475 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați Arpagic, Frunze de tarhon, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui prăjit cu salată Bibb și vinetă de pui prăjită, Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sarea, zahărul, usturoiul și toate ierburile proaspete. Frecați puiul cu amestecul. Ridicați pielea deasupra puiului, așezați untul între carne și piele, astfel încât să se auto-ungă în timp ce gătește.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Umpleți cavitatea de pui portocale tocate.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe un suport într-o tigaie. Prăjiți 15 minute, apoi reduceți focul la 350 de grade F și continuați să prăjiți până când puiul este gătit (regula generală pentru gătitul puiului este de 15 minute pe kilogram pentru a găti și 10 minute pentru a vă odihni). Continuați să ungeți cu picături de tigaie prin procesul de gătit. Când sunt gătite, sucurile ar trebui să funcționeze limpede, iar temperatura internă ar trebui să fie de 165 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți puiul din cuptor și puneți-l pe un platou de servire.
Lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de servire.