Pui Provincial ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, roșii, paste bowtie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Tortul vinificatorului Provincial, Încercat și adevărat: monkfish Provincial, și Salată Provincială De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent, combinați puiul, roșiile, dovlecelul, supa, oțetul, ceapa și ierburile. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Scoateți puiul, tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii și reveniți la aragazul lent. Se amestecă brânza și smântâna; acoperiți și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe