Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul provensal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 853 calorii. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Pui Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper și puneți-l în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, intorcand, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Reduceți căldura la moderat scăzută.
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile, rozmarinul, cimbru, măslinele, pasta de hamsii și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați coapsele și toiagele de pui și orice sucuri acumulate. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Copane De Pui
9
Adăugați sânii și gătiți până când puiul este gata, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
11
Sugestii de meniu: cartofi noi prăjiți simpli sau fasole verde fiartă ar fi excelent cu aromele gutsy aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
12
Recomandarea vinului: există o mulțime de vinuri interesante din regiunea Provence care vor fi ideale cu acest fel de mâncare. Pentru un vin mai ușor, de vară, căutați un ros din acea regiune. Dacă preferați un roșu, încercați un Ctes de Provence.