Pui Praline
Praline pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, unt, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Negrese Praline cu glazură de Praline, Crock Oală Praline Pui, și Peach Praline Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o farfurie cu caserole.
Așezați făina într-un castron puțin adânc și apăsați fâșii de pui în făină; atingeți pentru a îndepărta excesul de făină.
Înmuiați puiul cu făină în ou și acoperiți din nou cu făină.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjesc fâșii de pui până se rumenesc și carnea nu mai este roz în interior, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun, siropul de arțar, nucile pecan și condimentele Creole. Aduceți amestecul la fiert și gătiți timp de 1 minut.
Puneți fâșii de pui în vasul de caserolă pregătit; turnați sosul praline peste pui și aruncați puiul pentru a acoperi cu sos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește, 10 până la 15 minute.