Pui Portocaliu Kiev

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orange Chicken Kiev. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Cel Mai Bun Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul, arpagicul, pătrunjelul, sarea și piperul. Forma într-un 6-in. x 2-in. dreptunghi; așezați pe hârtie cerată. Congelați până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime.
Tăiați amestecul de unt în șase benzi; așezați o bandă în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui.
Rulați și trageți în capete; asigurați-vă cu o scobitoare.
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron, bateți oul și sucul de portocale. Într-un al treilea bol, combinați firimiturile de pâine și coaja de portocală. Se acoperă puiul cu făină, se înmoaie în amestecul de ouă, apoi se rulează în amestecul de firimituri.
Așezați cusătura în jos într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 35-40 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitori.