Pui portocaliu cu nuci

Pui portocaliu cu nuci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în colecția dvs., puiul cu nuci și portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,55 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție conține 703 calorii, 31 g de proteine și 33 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, marmeladă de portocale, nuci și coajă de portocală. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salata de portocale și nuci cu pui, împletituri cu nuci de portocale și vinegreta de portocale și nuci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, 4 linguri de ulei, sosul de soia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Al DoileaAl Doilea
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (12 Uncii) Topping Ușor Congelat, Dezghețat1 Recipient (12 Uncii) Topping Ușor Congelat, Dezghețat
2
Turnați jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 2-3 ore. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
3
Aruncați marinata de pui. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în uleiul rămas până când un termometru pentru carne arată 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Al DoileaAl Doilea
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană (6 Uncii) Edamame Congelat, Dezghețat1 Cană (6 Uncii) Edamame Congelat, Dezghețat
4
Între timp, într-o cratiță mică, căliți nucile în unt până se rumenesc ușor; îndepărtați și lăsați deoparte. Pune deoparte 1/4 cană ceapă verde pentru ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
5
Adăugați ceapa rămasă în cratiță; se caleste pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Boabe De Porumb Proaspete, Dintr-o Spică Mică1/2 Cană Boabe De Porumb Proaspete, Dintr-o Spică Mică
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
6
Adăugați următoarele opt ingrediente și marinada rezervată. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când sosul ajunge la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
7
Serviți puiul cu orez; acoperiți cu sos și ornat cu nuci și ceapă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
1/2 Cană Boabe De Porumb Proaspete, Dintr-o Spică Mică1/2 Cană Boabe De Porumb Proaspete, Dintr-o Spică Mică
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
(ras El Hanout)(ras El Hanout)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista