Pui pisat cu sos Sherry-Dijon

Pui pisat cu sos Sherry-Dijon
Pui Pounded cu sos Sherry-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 640 calorii, 49G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, ou, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Salată de Arugulan și pere cu vinetă de Sherry Dijon, și Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă Sherry-Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C). Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați oul și apa împreună într-un castron larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Topiți untul cu sherry, sos Worcestershire, muștar Dijon și usturoi într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scufundați sânii de pui în oul bătut pentru a acoperi. Apăsați sânii scufundați în pesmet și aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a blocat să poată cădea. Aranjați pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Stropiți sosul sherry-Dijon peste pieptul de pui pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui PâinePiept De Pui Pâine
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți pe un raft în treimea superioară a cuptorului preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 5 până la 7 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista