Pui pisat cu sos Sherry-Dijon

Pui Pounded cu sos Sherry-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 640 calorii, 49G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, ou, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Salată de Arugulan și pere cu vinetă de Sherry Dijon, și Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă Sherry-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C). Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline.
Amestecați oul și apa împreună într-un castron larg.
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-un bol separat.
Topiți untul cu sherry, sos Worcestershire, muștar Dijon și usturoi într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Scufundați sânii de pui în oul bătut pentru a acoperi. Apăsați sânii scufundați în pesmet și aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a blocat să poată cădea. Aranjați pe foaia pregătită.
Stropiți sosul sherry-Dijon peste pieptul de pui pâine.
Coaceți pe un raft în treimea superioară a cuptorului preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 5 până la 7 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).