Pui pisat cu sos Sherry-Dijon

Pui pisat cu sos Sherry-Dijon
Pui Pounded cu sos Sherry-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 640 calorii, 49G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, ou, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Salată de Arugulan și pere cu vinetă de Sherry Dijon, și Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă Sherry-Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 500 grade F (260 grade C). Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați oul și apa împreună într-un castron larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Topiți untul cu sherry, sos Worcestershire, muștar Dijon și usturoi într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scufundați sânii de pui în oul bătut pentru a acoperi. Apăsați sânii scufundați în pesmet și aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a blocat să poată cădea. Aranjați pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Stropiți sosul sherry-Dijon peste pieptul de pui pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui PâinePiept De Pui Pâine
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Coaceți pe un raft în treimea superioară a cuptorului preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 5 până la 7 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista