Pui Piccata Paste Toss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 753 calorii. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 341 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, capere, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Piccata Paste Toss, Pui Piccata Paste Toss, și Pui Paste Toss.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie antiaderentă adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați o lingură de ulei de măsline extravirgin și puiul în tigaie. Condimentează puiul cu sare și piper. Pui brun până devine ușor auriu peste tot, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți puiul din tigaie și readuceți tigaia la foc. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline extravirgin și 1 lingură de unt, usturoiul și șalotele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Sote usturoi și eșalotă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
7
Adăugați făină și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți vinul și reduceți lichidul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Bateți sucul de lămâie și bulionul în sos. Se amestecă caperele și pătrunjelul. Când lichidul ajunge la o bulă, adăugați restul de 1/2 lingură de unt în sos pentru a-i da puțină strălucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Unt
Capere
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Adăugați puiul înapoi în tigaie și încălziți, 1 până la 2 minute. Aruncați pastele fierbinți cu pui și sos și serviți. Reglați sarea și piperul, după gustul dvs. Se acoperă cu arpagic proaspăt tăiat.