Pui Picant La Grătar

Puiul picant la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 238 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 187 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oregano, coajă de tei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura satay de pui), Pui Picant La Grătar, și Pui Picant La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă superficial, amestecați uleiul, sucul de lămâie, coaja de tei, usturoiul, oregano, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul negru.
Adăugați puiul și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Scurgeți și aruncați marinada. Puneți puiul la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.