Pui Parmezan
Reteta de pui Parmezan ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 35 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 948 calorii, 59G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper amestecate, parmezan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pieptul din întregul pui dacă utilizați. Apoi tăiați pieptul în jumătate pe lungime și îndepărtați pielea. Apoi, presărați sânii cu amestecul de sare și piper. Într-un castron, amestecați împreună laptele și ouăle până se amestecă uniform. Apoi, amestecați pesmetul și pătrunjelul și păstrați separat pentru coacere.
Preîncălziți puțin ulei într-o oală mare grea la 350 de grade F pentru prăjire. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a prăji puiul, înmuiați un sân în făina condimentată, apoi spălați oul și, în final, acoperiți uniform cu pesmetul. Repetați procesul cu puiul rămas. După ce ați prăjit tot puiul, puneți-l în uleiul preîncălzit și lăsați să gătească timp de 2 minute. Apoi răsturnați și repetați gătitul pentru ultimele 2 minute, până se rumenesc. După gătire, îndepărtați și permiteți scurgerea excesului de ulei peste prosoape de hârtie.
După prăjire, lingurați 1 lingură de sos roșu pe puiul gătit și presărați cu 2 linguri de brânză. Apoi coaceți timp de 6 până la 7 minute pentru a topi brânza. Nu peste sos, peste sos va provoca pui pentru a obține ud.
Într-o cratiță adâncă la foc mediu, încălziți sosul rămas până la fierbinte, apoi aruncați pastele fierte și amestecați pentru a acoperi uniform cu sosul. Odată sosit și încălzit, porționați în boluri și acoperiți cu puiul copt și terminați cu brânza rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto