Pui Oliver

Pui Oliver
Puiul Oliver este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 518 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: "Coletele"de pui asiatic aburit de Jamie Oliver, Oliver! Tocană, și Chili "firehouse" al lui Oliver.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti pieptul de pui, rotind ocazional si reducand caldura atunci cand este necesar, 5 minute pe fiecare parte, sau pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cimbru, rozmarin, usturoi, măsline negre și verzi, ciuperci, ceapă perlată și bulion de pui în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când puiul este la tandrețea dorită. Se amestecă cartofii, mazărea și vinul. Acoperiți și continuați să fierbeți încă 20 de minute, amestecând ocazional sau până când cartofii sunt fragede. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista