Pui Navratan Curry (Indian)

Pui Navratan Curry (Indian)
Pui Navratan Curry (Indian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Încercați Pui Navratan Curry (Indian), boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, și Curry De Pui Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați semințe de chimen. Gatiti pana cand semintele incep sa apara si sa crape, 1-2 minute. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in seminte de chimen pana cand ceapa se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați curcuma și pudra de chili; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă piureul de roșii până se încorporează complet, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
TurmericTurmeric
3
Gatiti si amestecati puiul, morcovii, cartofii si fasolea verde in amestecul de ceapa. Se condimentează cu sare. Acoperiți tigaia cu un capac și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe, amestecând ocazional, până când legumele sunt aproximativ jumătate gătite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Bateți apa și crema de nucă de cocos împreună într-un bol; se toarnă în amestec de pui și legume. Acoperiți tigaia și fierbeți până când puiul este complet gătit și nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista