Pui Marsala

Pui Marsala
Marsala de pui necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $15.38 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ciuperci porcini, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți pieptul de pui unul lângă altul pe o tăietură și așezați o bucată de folie de plastic peste ele; bateți cu un ciocan plat de carne, până când au o grosime de aproximativ 1/4 inch. Puneți puțină făină într-un platou puțin adânc și condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Încălziți uleiul la flacără medie-mare într-o tigaie mare. Când uleiul este frumos și fierbinte, dragați ambele părți ale cotletelor de pui în făina condimentată, scuturând excesul. Introduceți cotletele în tigaie și prăjiți 5 minute pe fiecare parte până devin aurii, întorcându-vă o dată faceți acest lucru în loturi dacă bucățile nu se potrivesc confortabil în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PuiCotlet De Pui
Făină CondimentatăFăină Condimentată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți puiul într-un platou mare într-un singur strat pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Coborâți focul la mediu și adăugați prosciutto la picăturile din tigaie, sotati timp de 1 minut pentru a elimina o parte din grăsime. Acum, adăugați ciupercile și sotati până se rumenesc frumos și umezeala lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă Marsala în tigaie și se fierbe câteva secunde pentru a găti alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de un minut pentru a reduce ușor sosul. Se amestecă untul și se readuce puiul în tigaie; se fierbe ușor timp de 1 minut pentru a încălzi puiul. Se condimentează cu sare și piper și se ornează cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista