Puiul din Marrakesh durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 288 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 64%. Încearcă Dar Marrakesh, Dar Marrakesh, și Dar Marrakesh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt. Feliați sânii de pui în licitații aproximativ 4 pe sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați fâșii de pui în pasta Marrakesh pentru a acoperi uniform. Odată ce benzile sunt acoperite, puneți benzile în cuptorul olandez pentru a se rumeni; aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați bulion de pui în tigaie împreună cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați crenguțe de pătrunjel deasupra puiului pentru aromă. Acoperiți și dați la cuptor pentru 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți tava din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
7
Aruncați crenguțele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Transferați puiul într-un vas rezistent la cuptor și reveniți la cuptor pentru a se încălzi. Aduceți sosul rezervat în cuptorul olandez la foc mic pe plită și amestecați sucul de lămâie și pulpa de lămâie conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Adăugați anghinare și fierbeți timp de aproximativ 5 minute. Odată ce anghinarea este moale, opriți focul și amestecați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
10
Scoateți puiul din cuptor, așezați-l pe un platou de servire și înconjurați-l cu inimi de anghinare. Se toarna sosul peste farfurie si se orneaza cu patrunjel tocat.