Pui marocan cu măsline verzi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de concentrat de suc de portocale, ceapă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Anghinare, Pui marocan cu măsline verzi și lămâie, și Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; frecați puiul cu amestecul de condimente.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui. Gatiti 2 minute pe fiecare parte si dati deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați ceapa feliată și gătiți timp de 8 minute sau până la aur. Se amestecă bulionul de pui, concentratul de suc de portocale și măslinele; se aduce la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie; reduceți căldura și fierbeți amestecul timp de 15 minute sau până când puiul este gata.