Pui marocan cu măsline
Puiul marocan cu măsline este un fără lactate felul principal. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 546 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 23 de fani. Un amestec de lămâie, granule de bouillon de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pui marocan cu măsline, Pui de lămâie marocan cu măsline, și Pui De Lămâie Marocan Cu Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună coriandru, boia de ardei, chimen, sare, turmeric, ghimbir și usturoi. Frecați amestecul pe toate părțile de pui.
Așezați puiul într-un vas de copt dreptunghiular uns, de 13x9x2 inci. Se amestecă împreună apă, suc de lămâie și granule de bouillon; se toarnă peste pui.
Adăugați măsline și felii de lămâie.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră, lingând lichid peste pui ocazional, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.