Pui Lavash Împachetări

Pui Lavash Împachetări
Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți ulei de susan, salată de varză și morcovi, oțet de vin de orez condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne Lite: Vinete Miel Lavash Împachetări, Lavaș, și Lavaș.

Instrucțiuni

1
Castravete panglică cu un cojitor de legume; aruncați miezul și pielea exterioară dură. Aruncați panglicile într-un castron cu amestec de salată de varză, felii de ceapă, oțet, ghimbir murat tocat, suc de ghimbir și ulei de susan pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional, pentru ca aromele să se combine.
3
Tăiați lavash în 4 bucăți egale și tapetați fiecare cu un sfert de pui feliat; se acoperă cu un sfert de amestec de salată. Aduceți părțile laterale ale lavashului împreună și sulița cu murături de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine PitaPâine Pita
4
Servește.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista