Pui la grătar Thailandez cu sos de scufundare Chile

Pui la grătar Thailandez cu sos de scufundare Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 810 calorii, 64G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână Chile cu ochi de pasăre, splenda nr îndulcitor caloric, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați laptele de cocos, sosul de pește, 2 linguri de usturoi tocat, coriandru, turmeric, pudră de curry și piper alb.
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Într-o cratiță, combinați oțet, apă, îndulcitor granulat SPLENDA nr, 1 linguriță usturoi tocat, ochi de pasăre chile și sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul din când în când.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Grătar ușor cu ulei. Aruncați marinada și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana cand usor carbonizate si sucurile se limpezesc.
Ungeți cu sos înainte de servire.
Serviți sosul rămas pe lateral pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.