Pui la grătar Thailandez cu sos de scufundare Chile
Pui la grătar Thailandez cu sos de scufundare Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 810 calorii, 64G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână Chile cu ochi de pasăre, splenda nr îndulcitor caloric, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas superficial, amestecați laptele de cocos, sosul de pește, 2 linguri de usturoi tocat, coriandru, turmeric, pudră de curry și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Lapte De Cocos
Pudră De Curry
Piper Alb
Sos De Pește
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
2
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Într-o cratiță, combinați oțet, apă, îndulcitor granulat SPLENDA nr, 1 linguriță usturoi tocat, ochi de pasăre chile și sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
Usturoi Tocat
Sos
Splenda
Oțet
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
6
Grătar ușor cu ulei. Aruncați marinada și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana cand usor carbonizate si sucurile se limpezesc.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.