Pui la grătar la sud de graniță și roșii verzi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar la sud de graniță și roșiile verzi. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 315 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ La sud de caserola de pui de frontieră, Tigaie de pui și paste la sud de graniță, și Pui prăjit la sud de fripturi de graniță.
Instrucțiuni
Scurgeți salsa într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Pune salsa deoparte.
Combinați lichidul rezervat, uleiul, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui și roșii în pungă; sigilați și agitați ușor pentru a acoperi. Se răcește 30 de minute.
Scoateți puiul și roșiile din pungă, rezervând marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; se toarnă marinada rezervată peste pui.
Așezați felii de roșii pe grătar. Grill pui 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Roșiile la grătar 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Serviți puiul cu roșii; se acoperă cu salsa rezervată și queso fresco.