Pui La Grătar Glazurat Cu Caise

Pui La Grătar Glazurat Cu Caise
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar glazurat cu caise ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare de mare, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Glazurat Cu Caise, Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ, și Pui la grătar glazurat cu caise cu legume carbonizate.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte până la mediu-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe o parte a grătarului de cărbune, lăsând cealaltă parte goală.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
5
Așezați puiul, cu părțile cărnoase în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc direct; grătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Întoarceți puiul; ungeți cu amestec de caise. Grătiți 5 minute la foc direct sau până se rumenesc. Întoarceți puiul, mutându-l la foc indirect; ungeți cu amestec de caise. Acoperiți și gătiți 15 minute. Întoarceți puiul; ungeți cu amestec de caise. Gatiti 20 de minute sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Combinați 2 linguri sos hoisin, 1 lingură miere, 1 lingură ulei de susan închis la culoare, 1 linguriță sambal oelek (sau alt sos fierbinte de chile) și 3 căței de usturoi tocați, amestecând bine până se omogenizează. Pregătiți pui la grătar glazurat cu caise, omițând conserve de caise, oțet, ulei de măsline și usturoi. Ungeți puiul cu amestec de hoisin după fiecare tură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Ulei De Susan închisUlei De Susan închis
Pui La GratarPui La Gratar
UsturoiUsturoi
Sos HoisinSos Hoisin
Sambal OelekSambal Oelek
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
MiereMiere
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista