Pui La Grătar Din Cărămidă De Sare

Sare Caramida pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, căței de usturoi, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui la grătar sub cărămidă, Pui la grătar sub o cărămidă, și Pui De Citrice La Grătar Sub Cărămidă.
Instrucțiuni
Așezați blocurile de sare pe un grătar de grătar al unui grătar cu gaz la foc mic, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute în timp ce pregătiți puiul. Întoarceți focul la mediu și încălziți blocul încă 10 minute. Suprafața sa ar trebui să fie de aproximativ 375 de grade F. Dacă utilizați un foc de cărbune, puneți un foc bilevel cu jumătate din grătar pregătit pentru foc mic (un strat de cărbuni) și cealaltă jumătate pregătită pentru foc mediu (două straturi de cărbuni).
Scoateți și aruncați gâtul și pachetul de măruntaie din cavitatea puiului.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o tăietură. Cu un cuțit mare sau foarfece de pasăre, tăiați lungimea coloanei vertebrale pe ambele părți.
Scoateți coloana vertebrală.
Tăiați partea de piept a puiului pe jumătate pe lungime. Acum veți avea două jumătăți de pui.Spălați jumătățile în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Se acoperă cu uleiul de măsline și se freacă peste tot cu părțile tăiate ale căței de usturoi; apoi puneți bucățile de usturoi sub marginile pielii. Condimentează peste tot cu ardeiul.Curățați zona grătarului care nu este ocupată de blocul de sare cu o perie de sârmă.
Puneți jumătățile de pui, cu pielea în jos, pe grătarul grătarului și, folosind mănuși de grătar sau mănuși groase de cuptor, puneți un bloc de sare fierbinte deasupra fiecărei jumătăți. Închideți capacul și gătiți până când pielea de pui este crocantă și marcată profund la grătar, aproximativ 15 minute.
Scoateți blocurile folosind mănușile pentru grătar, răsturnați jumătățile de pui cu clești, puneți blocurile înapoi deasupra puiului, închideți capacul și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în interiorul coapsei mai groase înregistrează 170 de grade, 10 până la 15 minute.
Scoateți blocurile de sare, transferați puiul pe o tăietură curată și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia în părți.
Stropiți cu sucul de lămâie și serviți.Mai multe rețete de pui la grătar pe Republica alimentară:pui la grătar sub o rețetă de cărămidă
Rețetă De Jumătate De Pui Cu Ghimbir-Usturoi
Rețetă Chimichurri De Pui La Grătar