Pui La Grătar Dijon
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pene de portocale, muștar de cimbru de rozmarin, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Miere Dijon Pui La Gratar, Pui La Grătar Dijon-Arțar, și Pui La Grătar Jalape4ro Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți licitația (Fâșia mică, ușor separabilă) din partea inferioară a fiecărui piept de pui.
Tăiați sânii în 1/2-in.- benzi largi diagonal peste cereale, și se taie fiecare licitație în jumătate pe lungime.
Aduceți muștarul, uleiul, usturoiul, coaja, sucurile de portocale și lămâie, Worcestershire și mierea la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Lucrând în loturi, așezați mai multe fâșii de pui între 2 bucăți mari de hârtie cerată și bateți ușor cu un ciocan de carne pentru a aplatiza puiul în bucăți de aproximativ 1/8 in. gros. Puneți benzi într-un castron.
Se toarnă amestecul de muștar peste pui și se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 ore și până la noapte.
Încălziți grătarul la mare (aproximativ 50
și ștergeți grătarul de gătit cu un tampon gros de prosoape de hârtie cu ulei. Infilați puiul pe frigarui, astfel încât să stea mai mult sau mai puțin plat. Pui la grătar, acoperit dacă folosiți gaz, 2 minute. Întoarceți și grătiți încă 2 minute sau până când sunt fierte (tăiate pentru a testa).
Serviți frigarui pe un platou, presărat cu pătrunjel.
Adăugați pene portocalii pentru stoarcere.