Pui La Grătar Cu Lămâie-Măsline
Puiul la grătar cu lămâie-măsline este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 430 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare La Grătar Cu Ulei De Măsline, Lămâie Și Mentă, Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, și Pui de măsline și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul cu spray de gătit.
Puneți puiul pe grătar. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este fiert.
Combinați 1 linguriță de coajă de lămâie cu muștar; periați peste pui.
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță. Se amestecă cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți, lăsați să stea 5 minute.
Într-un castron, combinați coaja de lămâie rămasă, măslinele și ingredientele rămase. Se amestecă cuscusul în amestecul de măsline. Lingură pe 4 farfurii; deasupra cu pui.
Notă de vin: cu picantul său rustic și aciditatea zingy, niciun alt strugure nu se potrivește mai bine cu măslinele decât sangiovese, strugurele din Chianti Italian. Așadar, căutați un Chianti bun, cum ar fi Da Vinci (în jur de 16 USD).