Pui La Grătar Cu Lămâie

Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, pui la gratar lamaie ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de canolan, suc de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Spiedies (lamaie si ierburi-marinate sandwich-uri de pui la gratar), Pui Cu Lămâie La Grătar, și Pui Cu Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Scoateți 1/4 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Adăugați pui în pungă; sigilați și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada din pui. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 20 de minute. Ungeți cu marinată rezervată. Grătiți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro, ungând și rotind de mai multe ori.