Pui La Grătar Cu Lapte Bătut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu lapte de unt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 682 calorii, 53G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, piper proaspăt crăpat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Lapte Jalapeno, Chile Roșu La Grătar - Pui Sărat Cu Zară Cu Glazură Picantă De Mango-Miere, și Pui Prăjit Cu Lapte Picant.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mare până se dizolvă zahărul; se amestecă ceapa și următoarele 2 ingrediente.
Așezați amestecul de zară și puiul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 24 de ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; pat de pui uscat cu prosoape de hârtie.
Lumină 1 parte a grătarului, încălzire la 300 până la 350 (mediu) căldură.
Așezați puiul, cu pielea în sus, peste partea neluminată și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 40 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Transferați puiul, cu pielea în jos, pe partea luminată a grătarului și grătiți 2 până la 3 minute sau până când pielea este crocantă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.