Pui la grătar cu glazură de zmeură Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu glazură de zmeură Chipotle. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $1.89 pe portie. O porție conține 287 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, ardei iute chipotle în sos adobo, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică, Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, și Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați conserve, suc de lămâie, ardei iute și sos adobo.
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, până când conservele se topesc. Se amestecă cilantro tocat; pus deoparte.
Presărați puiul cu amestec de usturoi-piper, chimen și sare.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu jumătate din glazură în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 cm.f).
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți puiul cu glazură și zmeură proaspătă.