Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui la grătar, ceapă roșie și kebaburi de mentă cu salată grecească. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salată grecească, mentă, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Kebab de pui grecesc la grătar cu sos de mentă-Feta, Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, și Kebab De Vită La Grătar Cu Scallions, Coriandru Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă puiul, 2 linguri ulei, usturoi, mentă, oregano, sare și piper într-un castron mediu.
Se lasa la marinat 30 de minute.
Bateți restul de 2 linguri de ulei și suc de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Scoateți frunzele mari de mentă din tulpini. Alternează frunzele de pui, ceapă și mentă pe frigarui; se presară sare și piper. Grătiți până când puiul este doar gătit, întorcând și ungând ocazional cu amestec de ulei-lămâie, aproximativ 9 minute.
Serviți salată grecească alături.