Pui La Grătar

Pui La Grătar
Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,55 USD pe porție. O porție conține 1026 calorii, 56G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos worcestershire, ceapă, miere și muștar dijon. Această rețetă este plăcută de 18 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Marinati puii in 2/3 din sosul de gratar pentru cateva ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
PuiPui
3
Încălziți cărbunii într-un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Întindeți fundul grătarului cu un singur strat de cărbuni fierbinți și apoi adăugați încă câțiva cărbuni cu 5 minute înainte de gătit, ceea ce va menține focul mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați sferturile de pui pe grătar, cu pielea în jos și gătiți timp de aproximativ 45 de minute, rotind o dată sau de două ori pentru a găti uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Periați cu marinada după cum este necesar. Sferturile de pui se fac atunci când introduceți un cuțit între picior și coapsă și sucurile curg limpede. Aruncați orice marinată neutilizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Serviți cu sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
8
Într-o cratiță mare la foc mic, călește ceapa și usturoiul cu uleiul vegetal timp de 10 până la 15 minute, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați pasta de roșii, oțetul, mierea, sosul Worcestershire, muștarul, sosul de soia, sosul hoisin, pudra de chili, chimenul și fulgii de ardei roșu. Se fierbe descoperit la foc mic timp de 30 de minute. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
OțetOțet
ChimenChimen
MiereMiere

Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant

Puiul la grătar poate fi asociat cu Zinfandel și Sparkling ros Euro. Zinfandelul fructat, cu conținut scăzut de tanin, este excelent pentru orice fel de mâncare lipicioasă și sosoasă de pui la grătar. Dacă nu simțiți vin roșu, va funcționa și un spumant ros Euro. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista