Pui La Grătar

Pui La Grătar
Rețeta de pui la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, bucăți de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui Ușor La Grătar.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Red Newt beciuri Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Red Newt Beciuri Gewurztraminer
Red Newt Beciuri Gewurztraminer
Oricât de frumoase pot fi sticlele de Triton roșu Gew unic Vineyard Approcrztraminers, sunt vinuri opulente și învinețite, cu o personalitate foarte puternică. Această versiune este făcută și amestecată în așa fel încât să fie mai ușoară, mai răcoritoare și cu mai multe arome de fructe în comparație cu parfumul de trandafiri. Un Gew mai prietenos.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista