Pui La Gratar Sud-Vest

Pui La Gratar Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar Southwest. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 2 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 191 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, chimen măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sud-Vest Pui La Gratar Cezar, La Gratar Sud-Vest Pui Wraps, și Se topește puiul la grătar din sud-vest și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scurgeți și aruncați marinada. Puneți puiul la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 4-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista