Pui la gratar cu ierburi
Puiul la grătar cu ierburi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.42 pe portie. Acest curs principal are 231 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, salvie, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Pui întreg la grătar cu ierburi, Pui La Grătar Portocaliu Cu Ierburi, și Porumb la grătar cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-un blender combinați pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul, Salvia, usturoiul, uleiul, oțetul și sarea și piperul după gust. Se amestecă împreună.
Puneți puiul într-un vas sau castron din sticlă neporoasă și turnați marinata amestecată peste pui. Acoperiți vasul și refrigerați la marinat timp de cel puțin 2 ore sau până la 48 de ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu sau puneți cuptorul la fiert.
Scoateți puiul din vas (aruncând marinada rămasă) și grătați sau fierbeți timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.