Pui la gratar cu Bulgur

Pui la gratar cu Bulgur
Puiul la grătar cu Bulgur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 539 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pătrunjelul, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată Bulgur cu Pesto de pătrunjel și pui la grătar, Pilaf Bulgur Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, și Pilaf Bulgur De Dovlecei La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Înveliți pulpele de pui cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presărați peste tot cu scorțișoară, ghimbir, cayenne și 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați pe grătar, cu pielea în sus; acoperiți și gătiți 12 minute. Întoarceți puiul, acoperiți și continuați să gătiți până când pielea este maro aurie și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, încă 10 până la 15 minute. Grătați strugurii, acoperiți, dar întorcându-se ocazional, până când sunt ușor carbonizați, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Între timp, combinați 1 1/2 căni de apă, untul, coaja de lămâie și un vârf de sare într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați bulgurul, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
5
Scurgeți orice exces de apă, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Pufați bulgurul cu o furculiță și amestecați strugurii la grătar, aruncând tulpinile. Se amestecă ceapa, pătrunjelul și restul de 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
StruguriStruguri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista