Pui la gratar cu Bulgur

Puiul la grătar cu Bulgur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 539 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pătrunjelul, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată Bulgur cu Pesto de pătrunjel și pui la grătar, Pilaf Bulgur Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, și Pilaf Bulgur De Dovlecei La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Înveliți pulpele de pui cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presărați peste tot cu scorțișoară, ghimbir, cayenne și 3/4 linguriță de sare.
Transferați pe grătar, cu pielea în sus; acoperiți și gătiți 12 minute. Întoarceți puiul, acoperiți și continuați să gătiți până când pielea este maro aurie și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, încă 10 până la 15 minute. Grătați strugurii, acoperiți, dar întorcându-se ocazional, până când sunt ușor carbonizați, aproximativ 6 minute.
Între timp, combinați 1 1/2 căni de apă, untul, coaja de lămâie și un vârf de sare într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Adăugați bulgurul, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. (
Scurgeți orice exces de apă, dacă este necesar.)
Pufați bulgurul cu o furculiță și amestecați strugurii la grătar, aruncând tulpinile. Se amestecă ceapa, pătrunjelul și restul de 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare.
Fotografie realizată de Justin Walker